15. srpna 2022 • 11:15

Team Spirit si vezou z amerického Arlingtonu zlato a připisují si na své konto první Major titul

Autor: Igor Putivlskij
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Krejčího čas je tady. Zafeiris coby zklamání sezony, potřebuje Zima ochranu?
Nejdojemnější rozhovor. Šampion Adámek propukl v pláč: Mně se splnila všechna přání
VŠECHNA VIDEA ZDE

V napínavém a parádním grandfinále turnaje si Miposhkova parta poradila s nabitým čínským celkem PSG.LGD a předvedla skvělou akční dotu. První místo a zasloužená 200 000 $ odměna putuje do rukou Dota 2 sekce Spirit.



Dnes ráno skončila deset dní trvající americká Dota 2 akce PGL Arlington Major 2022. Sedmnáct světových týmů, 500 000 $ prize pool, skvělá divácká podívaná a jen jeden vítěz.

O pohár si to rozdali favorizovaní hráči PSG-LGD a Team Spirit. Borci z LGD svou skupinu suverénně ovládli a postoupili do play-off z prvního místa. Yatoro a spol ukončili skupinu B na třetí příčce.

Tažení obou kolektivů skrz vyřazovací část turnaje bylo poměrně jednoduché. Team Spirit kloptýtli jen jednou a to v první střetu s LGD (2:1) v malém finale pavouku vítězů.

V lower bracketu se Spirit vypořádali v best-of-three duelu s Team Aster (2:1) a předvedli výborný týmový výkon. V grandfinále klání se znovu setkali staří dobří známí: LGD a Spirit.

Spirit chtěli oplatit svému soupeři porážku z Riyadh Masters 2022 a to se nakonec povedlo. Ve finále si ukrajinsko-ruský celek poradil s číňany tři jedna na zápasy a stal se vítězem amerického Majoru.

Záznam: PGL Arlington Major 2022 s českým komentářem

Pavouk vyřazovací části turnaje

Vyřazovací část PGL Arlington 2022Foto Liquipedia

Výslední listina PGL Arlington Major 2022

 

Nenechte si ujít:

 

Zdroj: Liquipedia

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud